Home / Новини / Ваня Костова: Изгониха сина ми от шоуто несправедливо!

Ваня Костова: Изгониха сина ми от шоуто несправедливо!

Гласовитата певица не остана доволна от избора на Кирил Маричков в понеделник в “Гласът на България”

Ваня Костова заяви пред “България днес”, че изгонването на сина й Боян Михайлов е било несправедливо и дори го определи като чиста проба дискриминация.

“Това беше несправедливо. Беше като дискриминация” – недоволства известната певица. А Маричков оправда решението си с мотива, че иска да даде шанс на по-неопитните участници, тъй като Боян вече има богат музикален опит. Точно това Ваня Костова нарече дискриминация. Певицата се успокоява, че сега всички ще разберат, че синът й не е връзкар, както се изкоментира по форумите в интернет, след като беше избран пред конкурента си в една елиминация.

Менторът в музикалното шоу Кирил Маричков заяви, че и на него му е трудно, но се налага да се разделя с някои от състезателите, защото такава е играта, такива са правилата и няма място за лично отношение и сърдене.

“Не само на Ваня Костова й е зле, на мен – също. Даже ми е по-зле, отколкото й е на нея. Да не мислите, че мие лесно да избирам – всички деца са талантливи. Така обаче ще бъде всяка седмица – правилата на играта са такива. Изборът за мен винаги ще бъде кошмарен” – заяви Маричков.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*