Home / Лайфстайл / Карла Бруни: Няма да показвам бебето си!

Карла Бруни: Няма да показвам бебето си!

Президентшата ще скрие бебето си от целия свят

Съпругата на френския президент Карла Бруни заяви пред медиите, че няма да покаже по никакъв повод бебето, когато се роди. Вече няколко известни издания са изяли желание да платят фантастични суми за първата медийна изява на звездното бебе, но бившата манекенка категорично е отказала всички примамливи предложения. По този въпрос тя не смята да променя мнението си. Докато нашите звездни величия сами обявяват цена за първите снимки на отрочетата си, то красавицата Карла Бруни не иска и да чуе за подобно нещо. Дори съжалява за единствената си публична изява с първото си дете, макар и по личен повод, защото снимките на сина й се появили във всички издания и телевизии и това много я подразнило.

“Първородният ми син Орелиен беше показан веднъж и не в публична, а в лична ситуация по време на посещението ни в Петра, в Йордания, и това беше голяма грешка, никога не биваше да водя сина си на това прекрасно място. Трябваше да предвидя, че ще има фотографи, бях неблагоразумна” – сподели съпругата на Никола Саркози.

Бившата манекенка очаква своето бебе тази есен, няколко месеца преди изборите за президент. Тя отказва да коментира дали 56-годишният й съпруг ще се кандидатира отново за президентското място.
социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*