Home / Хороскоп / Хороскоп за 7 септември 2011

Хороскоп за 7 септември 2011

Овен – не спорете с колеги и не налагайте мнението си, дори да си мислите, че сте прави. По-добре премълчете в името на мира на работното място.

Телец – срещате завист сред колегите си, които се опитват всячески да ви подражават. Като цяло денят е успешен за вас.

Близнаци – очаква ви хубав спокоен ден. Възползвайте се от тези приятни мигове на безгрижие. Изгладете недоразуменията на работното място.

Рак – днес си дайте повече почивка и не се претоварвайте. Има време за работа, днес няма да постигнете успех със служебните си дела.

Лъв – можете да извлечете максимума от днешния ден, ако не задълбавайте в дребните детайли, а погледнете глобално на нещата.

Дева – очакват ви приятни изненади. Не е изключено да получите чаканото повишение или просто подарък от близък човек.

Везни – концентрирайте се върху неотложните си задачи за деня. Не търсете на кого да прехвърлите отговорностите си, а се заемете с тях.

Скорпион – бъдете внимателни с финансите си днес. Не сключвайте рискови договори и не договаряйте сделки без да сте материално обезпечени.

Стрелец – опитайте се да се абстрахирайте от негативните емоции и семейни конфликти. Не разрешавайте на никого да помрачава настроението ви.

Козирог – тревожите се за поет ангажимент. Ако не чувствате сигурност,
просто отложете обещаното. Бъде внимателни с пътуванията си днес.

Водолей – концентрирайте се върху работата си. Ще успеете да запазите позитивната си нагласа през целия ден и ще бъдете оценени от колегите си.

Риби – не приемайте нови ангажименти, защото и така се претоварвате. По-добре затвърдете позициите на сегашната си работа.
споделяне на връзка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*