Home / Лайфстайл / Топ 5 на най-откачените сватби в света

Топ 5 на най-откачените сватби в света

Традиционните сватби са скучни!

Има сватби, които са нетрадиционни и запомнящи се. И докато част от тях ни усмихват, други ни карат да зададем въпроса: „Луди ли са тези хора?“.

Prekrasna.bg събра на едно място 5-те най-откачени сватби в света. Ето кои са те:

5. Баба вдигна сватба със собствения си внук
В Индианаполис баба се омъжи за собствения си внук. Тя е на 72 години, а той – на 26. Двамата обичат да се целуват на публични места и дори мечтаят за собствено дете. Те са готови да платят на млада жена, която да износи плода.

4. Мъж се ожени за котката си

Само преди една година мъж от Дрезден каза „да“ на котката си. 39-годишният особняк живее с изгората си от 10 години насам, като мацката в момента е болна. Той искал да мине под венчило с нея, защото се страхувал, че тя ще го напусне преждевременно.

3. Австралийци се появиха на сватбата си чисто голи

Ексцентрични младоженци от Австралия се бракосъчетаха чисто голи. Двамата не искали да харчат излишни пари за тоалети. Освен това имали желание да забавляват гостите си. Според булката и младоженеца всички ще помнят сватбата им, докато са живи.

2. Японец се ожени за възглавницата си

Почти не съществува човек, който да не обича да спи. Но 28-годишният японец Лий Джин явно не излиза от леглото, защото е прекалено влюбен във възглавницата си, която вече е негова законна съпруга. Е, японците наистина са малко особени, но Джин определено е откачалка. Приятелите му казват, че той дори пазарува в компанията на своята любима.

1. Жена се венча за себе си

30-годишната Чен Вей И, която живее в Тайван, заслужено заема първото място в тази класация. Дамата каза „да“ на себе си на специална сватбена церемония и обясни, че човек първо трябва да се научи да обича себе си, а след това и друг. Чен планира да живее известно време с… Чен, като след това иска да се омъжи за мъж. Но не е ясно дали преди това ще се разведе със себе си, или не…
бутон за сайт
А програмистите се женят ето така:

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*