Home / Хороскоп / Хороскоп за 23.06.11

Хороскоп за 23.06.11


Овен – страхотен ден за Овните. Ще се радвате на внимание, комплименти, не са изключени и материални придобивки. Днес сте просто ослепителни.

Телец – напрегнат ден. За пореден път ще трябва да впрегнете всичките си сили, за да се справите с нарастващите си ангажименти.

Близнаци – ден за анализиране, емоционални терзания и любовни перипетии. Не взимате прибързани решения и не правете необмислени покупки.

Рак – не се задоволявате с постигнатото, търсите ново поле за изявя. Понякога е по-добре да се концентрирате върху това, което вече имате, отколкото да търсите новото.

Лъв – заобиколени сте от досадници на работното място и вече започва да ви писва. Чувството ви за справедливост днес ще е особено изострено.

Дева – хубав ден за повечето от вас. Една мисъл ви тормози непрекъснато, но днес осъзнавате, че все пак съдбата е на ваша страна.

Везни – днес сте прекалено емоционални, подавате се на личните си впечатления в работата и си навличате гнева на началството. Оставете нещата да отлежат.

Скорпион – трудно успявате да се концентрирате на работното място. Чакат ви много домашни ангажименти, а няма на кого да разчитате.

Стрелец– успешен ден за Стрелците. Носите положителен заряд и заразявате другите с доброто си настроение. Успехи в личен план.

Козирог – изпитвате непознати усещания, нова муза ви кара да живеете на пълни обороти. Криете някаква особена виталност днес и покорявате другите.

Водолей
– интересен и вълнуващ ден за повечето от вас. Възможно е да получите очаквано известие или обаждане от стара любов. Изживявате нещо много красиво.

Риби – днес ще сте с доста смесени чувства. Настроенията ви ще са променливи, емоциите също. Напрегнати сте и си го изкарвате на най-близките.
социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*