Home / Новини / Смехът разкрива това, което се опитваш да скриеш

Смехът разкрива това, което се опитваш да скриеш

Жестовете разкриват твоите чувства, настроения и желания


Тях трудно би могла да контролираш, защото те често са несъзнателни. Смехът разкрива повече, отколкото си предполагала.

Криеш с ръка устата си, когато се смееш
Ако го правиш редовно и не прикриваш умишлено зъбите си, защото ги смяташ за кофти, означава, че си срамежлива и неуверена. Не обичаш да си в светлината на прожекторите и обичаш да се усамотяваш. Понякога се изчервяваш или се чувстваш неловко в компанията на хубав мъж.

Обичаш да се смееш високо и гърлено
Смехът ти обикновено се чува надалеч. Понякога ти правят забележка, че говориш високо, но ти го правиш несъзнателно. Имаш голямо и добро сърце. Обичаш да се веселиш и гледаш позитивно на живота. Поздравления! Ти си намерила златната среда и знаеш как да се справяш с проблемите.

Хващаш брадичката си, когато се смееш
Не криеш нищо от събеседника си. Ти си много силен и самоуверен човек. Постигаш успехи с лекота и не се страхуваш да работиш много. Обикновено си творческа натура и си незаменима в областта на рекламата и изкуството. Бликаш от интересни идеи и намираш ентусиасти, които да ги реализират.

Слагаш ръка на бузата си, когато се смееш
Романтична и сантиментална. Ти си красива кокетка, която винаги привлича мъжете. Обичаш да се рееш в облаците и да си представяш невероятни неща. Понякога страдаш от несподелена любов, защото се впускаш сляпо в една връзка.

Сбръчкваш нос, когато се смееш

Ти си пламенна и страстна, но и много непостоянна. Държиш околните в напрежение със своите капризи. Осъзнаваш красотата си и имаш високи изисквания към мъжете. С времето се променяш, но така и не успяваш да откриеш хармония. Емоциите често те опияняват и загубваш реална представа за случващото се.
сподели ме

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*