Home / Хороскоп / Хороскоп за 24.06.11

Хороскоп за 24.06.11

Овен – чувствате се несигурни, губите усещането, че се справяте с отговорностите си. Опитват се да ви пречат и ставате обект на завист. Вашата сила и дух кара недоброжелателите ви да търсят подмолни начини, за да повлияят негативно на успеха ви.

 

Телец – задълженията ви притискат и търсите спокойствие. Сами сте се наели с толкова много отговорности и сега няма на кой да се сърдите. Нуждаете се от почивка и релакс.

 

Близнаци – късметлийски ден за вас. Каквото и да предприемете, ви очаква успех. Срещате разбиране от колегите си и се радвате на приятна атмосфера.

 

Рак – днес ще трябва да използвате всичките си запаси от сили. Срещате неочаквани трудности и започвате да се съмнявате дали сте на прав път. Действате твърдо и целенасочено.

 

Лъв – работата ви спори и най-накрая завършвате важен проект. Направете равносметка и не прибързвайте в решенията си. Планирайте бъдещите си задачи.

 

Дева – дойде време да разтворите кесията и да осъществите планирани покупки. Успех с инвестиции и дългосрочни вложения. Пуснете тото.

 

Везни – неочаквано и за сами вас виждате възможно разрешение на проблем, който дълго време ви терзае. Бликате от идеи, реализирайте поне една.

 

Скорпион – разконцентрирани сте и се разпилявайте. Започвате няколко неща едновременно. Насочете вниманието си към реализиране на най-важните ви проекти.

 

Стрелец – най-накрая можете да си отдъхнете, започвате да печелите от усилията и времето, които влагахте досега. Късмет на любовното поприще. Подходящ ден за започване на нова връзка или приятелство.

 

Козирог – обичате да планирате и организирате задълженията си. Днес това няма да е възможно. Случват се непредвидени неща, сблъсквате се с отпор от страна на подчинените си. Опитайте се да ги мотивирате.

 

Водолей – време е за сериозни решения. Ако сте свободни и нямате сериозна връзка, трябва да помислите за бъдещето, времето си тече, по-млади няма да станете. Ако сте обвързани, можете да помислите с какво да разнообразете отношенията си с половинката, използвайте въображението си.

 

Риби – чувствате се някак свободни и окрилени, напук на проблемите на работното място. Искате да се забавлявате и да се откъснете от рутината. Обадете се на близък, някой има нужда от вас.
споделяне в социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*