Home / Красота / Псевдо лекар натъпка задните части на жена с цимент и лепило (СНИМКИ)

Псевдо лекар натъпка задните части на жена с цимент и лепило (СНИМКИ)

Самозванец причинил големи здравословни проблеми на пациентка

Жената заприличала на балон в дупето

30-годишният Онийл Морис инжектирал в задните части на млада жена цимент, след което сложил суперлепило на прорезите, пише електронното издание на “24 часа”.

Жената искала да оформи апетитно задните си части и за целта се свързала с транссексулания Онийл Морис. Оборудването му било повече от мизерно и първобитно. Жената разказала по-късно пред полицаите, че “лекарят” й поискал 700 долара, което било по-изгодно от предложенията на другите лекари. Псевдо хирургът използвал маркуч, който бил свързан с хладилна кутия. Освен това, той използвал смъртоносни съставки, който били противопоказни за човешкото здраве.

Ден след манипулацията младата жена се почувствала зле. Първоначално тя не искала да признае какво я е сполетяло. Симптомите й приличали на грип. Медиците не успели да й помогнат, докато все пак не се престрашила и не разказала на майка си, че се е подложила на операция за оформяне на дупето.
Наложило се лекарите да алармират полицията, защото не успели да издирят Морис. Той бил задържан по-късно и срещу него било повдигнато обвинение за извършване на медицинска дейност без разрешително и нанасяне на тежки телесни повреди.
Сега пострадалата жена се възстановява и вероятни никога не би си помислила повече за каквито и да било пластични операции.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*