Home / Хороскоп / Хороскоп за 21 ноември 2011

Хороскоп за 21 ноември 2011

Овен – започвате уверено новата седмица и имате желание да реализирате още толкова много проекти, че няма да ви стигне времето, дори и да работите по 24 часа в денонощие.

Телец – концентрирайте се върху спешните си задачи за деня и покажете повече мотивация на работното място.

Близнаци – разполагате с всичко необходимо, за да блеснете на работното място. Не се подценявайте. Липсва ви увереност и самочувствие.

Рак – изпитвате известни съмнения относно новите си делови партньори или колеги, но не прибързвайте с изводите. Дайте си повече време за трезво преценяване на ситуацията.

Лъв – не се чувствате комфортно на работното място и започвате да се оглеждате за други възможности. Не губете все пак типичния за вас ентусиазъм.

Дева – успешен ден се очертава за вас. Съдбата ще ви закриля, а от вас ще зависи дали ще се изявите на работното поприще.

Везни – планирате работната седмица от първия ден. Организирайте стриктно задълженията си и си поставете ясни цели.

Скорпион – смесвате личните и деловите си отговорности и не успявате да се концентрирате върху настоящите проблеми.

Стрелец – имате нужда от презареждане на силите и пълноценна почивка. За съжаление не успяхте да сторите това през почивните дни. Сега ще ви е по-трудно да издържате на работното темпо.

Козирог – наемате се с нови отговорности и така забравяте личните си проблеми. Тази формула може и да действа, но на определен етап ще трябва да се изправите пред действителността.

Водолей – доверете се на интуицията си, но не губете здравата опора под краката си. Винаги си имайте едно наум за хората около вас.

Рибичувството за хумор ще ви спаси днес, когато сякаш всички са се наговорили да ви дразнят. Не приемайте нищо твърде лично.

социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*