Home / Хороскоп / Хороскоп за 22 ноември 2011

Хороскоп за 22 ноември 2011

Овен – посрещнете трудностите с чувство за хумор и вярвайте в доброто стечение на обстоятелствата. Не подценявайте конкурентите си и помнете, че незаменими хора няма.

Телец – ще имате възможността да подобрите финансовото си състояние, но не без поемането на някои рискове. Въпреки шансовете, които ще получите, по-добре добре премисляйте всяко свое действие.

Близнаци – преценявайте трезво реалността на деловия фронт и съобразявайте действията си с изискванията на деня.

Рак – притеснявате за близък човек, който се е забъркал в голяма каша. Не поемайте отговорността вместо него, но ако имате възможност да помогнете с нещо, то не се колебайте.

Лъв – комуникацията днес ще е от съществено значение. Заложете на доброто отношение и не бързайте да слагате етикети на хората.

Дева – затрупани сте с работа и ви възлагат нови и нови проекти. Започнете да казвате “Не!”, за да съхраните здравето си.

Везни – кипите от ентусиазъм и имате желание да блеснете на работното място. Енергичността ви е похвална, само не преигравайте.

Скорпион – проявявате слабост и конкурентите ви се възползват от това. Не губете време да убеждавате някой в правотата си, когато така или иначе няма да бъдете разбрани.

Стрелец – днес сте силно интуитивни и действайте с размах, което стряска колегите ви. За пореден път карате хората да се тревожат за собствените си успехи в присъствието ви.

Козирог – концентрирали сте върху работните си ангажименти и изпитвате известни съмнения относно всичко, което правите днес.

Водолей – днес ще се наложи да действате твърдо. Това важи с пълна сила за тези от вас, които са на ръководни позиции.

Риби – успешен ден се очертава за вас. Ще имате възможност да увеличите приходите си. Възможно е да направите скъпа покупка.

бутон за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*