Home / Лайфстайл / Предлагат Вучков за президент

Предлагат Вучков за президент

Фенове на професора в социалната мрежа Facebook искат той да се кандидатира за президент на България

Група в популярната социална мрежа иска Вучков да бъде избран за президент на страната. Ентусиастите са твърде малко, но пък особено запалени по идеята Вучков да оглави държавата. Телевизионерът няма нищо против медийната слава и не е изключено сам да е създал групата, подхвърлят зевзеци.

Оказва се, че във Facebook има четири групи в негова подкрепа, а и съмишленици не липсват. Група под атрактивното заглавие “Да помогнем на Вучков да завземе света” е събрала само трима фенове, пишат от таблоида “Всеки ден”. Но пък на едната страница в чест на “комика” се подвизават 1920 почитатели. Не е ясно с каква цел се мъдрят там и дали наистина го харесват, но е факт, че името му се навърта в социлките и то доста активно през последните месеци.

Вучков твърди, че тази “слава” не му харесва и не иска снимката му да бъде разпространявана в някакви си мижави групички, търсещи сензация. За някои идеята е просто дружно да се посмеят на бисерите му, но има и такива, които искрено му симпатизират.

Не можем да отречем, че Вучков ни забавлява с гениалните си реплики и ни кара да се смеем с висок глас на сърцатите му тиради.
бутон за споделяне

loading...

2 comments

  1. Вучков президент Вучков президент ОЛЕ!

  2. Про-то е Велик, подкрепям го за президент 🙂 🙂 🙂 🙂 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*