Home / Лайфстайл / Бербатов е на страната на Алисия

Бербатов е на страната на Алисия

Бербо подкрепил Алисия, след като тя беше зарязана от Валери Божинов

Бербатов открай време не харесва Валери Божинов, но след раздялата му с Алисия, той съвсем го намразил. След като разбрал за предателството на плейбоя и плеймейтката, Митко лично изпратил съобщение на изоставената блондинка.

Поведението на Божинов дразни много от родните ни футболисти. Бербатов не одобрявал най-много това, че Валери разказва за сексуалните си подвизи. Той смята, че да тръбиш из медиите къде си правил секс е повече от гнусно и не прави чест на един мъж.

Ние самите ставаме свидетели на системните изцепки на популярната двойка. Наскоро Божинов се похвали, че той и скандалната му приятелка така са се разгорещили в самолета, че са правили секс и то не в тоалетната, а на седалките пред останалите пътници, скрити с одеялце.

Точно такива пикантни подробности, който разпространява Валери, дразнят и Бербо, и много други хора. Личният живот Николета и половинката й се превърна в публичен и вече знаем толкова много подробности за креватните им изпълнения, че можем спокойно да напишем техните мемоари. Ако рекламата, който си правят, влияе положително на кариерата на моделката, то при Божинов повече вреди, категорични са запознати.

бутони към социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*