Home / Хороскоп / Хороскоп за 18.07.11

Хороскоп за 18.07.11

Овен – очертава се успешен ден с много положителни емоции. Доказвате блестящите си качества на работното място и започвате стремглаво да се издигате в очите на началството.

Телец – започвате успешно седмицата и е възможно така да ви върви до края. Увеличете количеството на приеманите течности, защото често забравяте за водата. Наблегнете на по-леките храни и ограничете пърженото.

Близнаци – приятен ден ви очаква, стига сами да не го развалите с типичната си педантичност. Примирете се с несъвършенствата на хората около себе си.

Рак – звездите ви вещаят разкошен ден. Очакват ви приятни преживявания в интимен план. Възможно е човек от миналото да напомни за себе си и това да ви обърка.

Лъв – живеете на бързи обороти и това днес си проличава повече от всякога. Мисълта ви тече страшно динамично и хората около вас не могат да отговорят на високите ви стандарти.

Дева – стартирате успешно седмицата. Носите положителен заряд и се чувствате окрилени от споделените чувства на някой специален човек.

Везни – днес ще сте затрупани с ангажименти, но пък в края на ден ще се почувствате удовлетворени от свършеното. Помислете за лятната си отпуска.

Скорпион – често избухвате или подхвърляте нетактични забележки и днес ще изживеете голямо разочарование заради това.

Стрелец – разходите ви са по-големи от приходите през днешния ден. Опитайте се да балансирате нещата, за да не се окажете без пукната стотинка.

Козирог – започвате уверено новата седмица и поразявате околните с усмивката си. Много хора ви се чудят откъде черпите доброто си настроение, но вие не издавате тайната си.

Водолей – чувствате се леко депресирани и се обиждате на близки и колеги за най-малкото. Помислете как да си повдигнете настроението.

Риби – плувате в непознатите води на една нова връзка или партньорство. Успявате с лекота да прецените намеренията на отсрещната страна, но не се предоверявайте на интуицията си.
бутони към социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*