Home / Новини / Милен се сгоди за Ивета (СНИМКИ)

Милен се сгоди за Ивета (СНИМКИ)

Водещият на “Часът на Милен Цветков” се сгоди за приятелката си Ивета

Милен Цветков събра смелост и обеща брак на масажистката Ивета, която го заряза след бурен скандал само преди няколко месеца. Сега Милен се подвизава във Фейсбук като “сгоден за Iveta Gotzova”. Ивета обаче не е отбелязала, че е сгодена за Милен.

Интересен факт е, че двамата са си сложили като профилна снимка по една половинка от своя обща снимка. Милен е отрязал Ивета, я тя е отстранила него. Или двамата се правят на интересни, или отношенията им съвсем не са “цветя и рози”.

Когато Милен промени статуса си на “сгоден” в сряда, всичките им приятели се изредиха да му честитят. Той обаче се оправда, че било само за пред “фейса”.

Ивета се намеси във върволицата от поздравления и се закани на Милен да му каже дали е само за фейса, когато се прибере. Което пък означава, че двамата отново живеят заедно.

След като се появиха заедно на премиерата на филма “Островът” в Народния театър , всички започнаха да коментират колко влюбени изглеждат. И след това Милен реши, че е сгоден. Не е изключено пак да е “сгазил лука” и сега да изкупва грехове, правейки четки на Ивета.
бутон за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*