Home / Лайфстайл / Миша Бартън провокира със скандална фотосесия (СНИМКИ)

Миша Бартън провокира със скандална фотосесия (СНИМКИ)

Залязващата актриса върви уверено по стъпките на Лейди Гага

След като модната икона Гага се появи на MTV Video Music Awards 2010 в рокля от сурово месо, обувки и чанта от сурови пържоли, Миша реши да си върне славата по същия начин. В името на просперитета актрисата се прежали, захапвайки сурово месо. С риск да влезе в конфронтация с природозащитниците, Бартън заложи всичко на скандалните фотоси. Това е отчаян опит да да си спечели 5 минути слава.

След сериала „Ориндж каунти“ славата на актрисата залезе. Всичките й опити да напомни за себе си бяха напразни. Сценаристите и продуцентите сякаш забравиха за нейното съществуване. Дори напъните й в сериала „The Beautiful Life“ не дадоха резултат.

След всичките си неуспехи и разочарования Миша реши да се изтезава в компанията на сурово месо и застана пред обектива на фотографа Тайлър Шийлдс. Идеята на снимките е да привлече медийното внимание и да си спечели някой нов ангажимент. В името на кариерата актрисата от сериала „Ориндж каунти“ загриза сурово месо.

И докато скандалната Гага с нищо не може да ни изненада особено, то Миша настина втрещи всички с новата си фотосесия. За броени часове фотосите й обиколиха интернет и се появиха в изданията от цял свят. Какво ще последва – се питат феновете на залязващата актриса.


споделяне в социални мрежи

loading...

3 comments

  1. Направо за снимките на някои от филмите на Тарантино и Родригез 🙂

  2. Защо всички се опитват да копират Lady GaGa…

  3. МИШУТКЕ, ЕЛА, ЩЕ ТИ ДАМ ДА ЗАХАПЕШ ЖИВО МЕСО!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*