Home / Новини / Милен разпуска като бей, Ивета бачка и на плажа

Милен разпуска като бей, Ивета бачка и на плажа

Милен и Ивета са отседнали на къмпинг “Градина”

Водещият и масажистката явно наистина са се събрали, както вече писахме, защото заминаха заедно на почивка. Двете влюбени, разлюбени гълъбчета се гушкат под звездите, а междувременно Ивета заработва джобни на плажа, като мачка кокалите на схванати туристи. Работната дама не си губи времето, пише в. “Всеки ден”. Милен мързелува по цял ден, а половинката му превива гръб над запотените телеса на клиентите си.

Любовта между двамата възкръсна като феникс от пепелта. Напук на интригите и клюките, те успяха да си простят и да започнат своето ново начало. Вероятно този път Милен ще бъде по-внимателен с онлайн аферите си, а Ивета ще се избави от ревнивата си същност. Дали това наистина ще стане – скоро ще разберем.

Дъщерята на Милен се разбира идеално с новата му бивша и го няма характерното съперничество и борба за сърцето на любимия татко и мъж. Мащеха и дъщеря и без друго имат малка разлика помежду си, което само улеснява комуникацията между двете.

Милен може само да се радва на топлите отношения между двете си най-любими жени – Ивета и Калина. Като истински късметлия той събира активно сили,  излежавайки се  на стола, преглеждайки жълтата преса.

споделяне в социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*