Home / Новини / Мъжете, които всяка жена би искала в леглото си

Мъжете, които всяка жена би искала в леглото си

Класация за 15-те най-сексапилни мъже на сп. “Мадам Фигаро” показа интересен обрат в предпочитанията на дамите

Райън Гослинг оглавява класацията. Младият актьор е спряган за един от най-талантливите актьори в Холивуд. Играе съвършено различни роли, което го прави неузнаваем и непредвидим. Има пленяващо жените излъчване и е определян като секссимвол. Критиците смятат, че го очаква още по-бляскаво бъдеще. В личния си живот е непостоянен и прекарва твърде малко време с половинките си, предпочита любимото си куче през любимата жена.

Почетното второ място е отредено за Пен Баджли, който на пръв поглед е далеч от представите ни за красота – отнесен поглед, буйни къдрици и неубедителна усмивка, но какво пък, много жени го харесват.

Чаровникът Патрик Демпси е на трето място. Тук положителните отзиви са най-много, защото Патрик е всеобщ любимец. Очарователното му излъчване на лошо момче действа като магнит за дамите, но господинът е щастливо женен.

Рафаел Надал е на четвърто място. Той е недостъпен, пленителен и очарователен. Рядко се оставя да бъде въвлечен в интриги. В спорта се раздава на 100%.

Джъстин Тимбърлейк не е от големите изненади на класацията, защото често се появява в подобни съревнования по красота и сексапил. Отредено му е петото място.

 

Класацията продължава с Хю Джакман, който се нарежда на шесто място, следван от Ед Уестуик – на седмо. Любимецът на девойките Аштън Къчър е едва на осмо място, а Камий Лакур го следва по петите и се нарежда на девето. Секссимволът Брад Пит е далеч в надпреварата от по-младите си конкуренти и се нарежда на десето място. Колин Фарел и Шон Пен са на 11 и 12 позиция. Многодетният татко Дейвид Бекъм губи от сексапила си и се нарежда на 13 място. Тоби Макгуайър и Робърт Патинсън слагат край на класацията.
бутони за социални мрежи

One comment

  1. Ed Westwick the best ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*