Home / Хороскоп / Хороскоп за 7 август 2011

Хороскоп за 7 август 2011

Овен – очаква ви страхотен ден. Някой от миналото не ви е забравил и търси начин, за да се свърже с вас. Въпреки че сте огорчени и все още таите лоши спомени, не прибързвайте в реакцията си, дайте му шанс – поне за приятелство.

Телец – днес бъдете дипломатични, мерете приказките си и не нападайте близките си незаслужено. Изнервени сте и разваляте настроението на всички с капризите си.

Близнаци – в сърцето ви бушува истинска буря от чувства и емоции. Искате да изкрещите на целия свят колко сте щастливи. На човек му е драго да ви гледа отстрани.

Рак – сами избрахте пътя, по който да вървите, и сега няма на кого да се сърдите, че нещата не се получават така, както сте ги планирали. Когато нещо не зависи от вас, няма какво да се направи.

Лъв – днес сте в стихията си, проявява се като истински лидери, което обаче започва да дразни близките ви. Смекчете тона и се отпуснете. Доброто сърце не познава гордостта, нали знаете?

Дева – само планирате и обмисляте, време е да се захванете за работа. Реализирайте поне една идея. Ще постигнете успех в новите си начинания днес.

Везни – имате нужда от презареждане на силите си, затова се възползвайте максимално от днешния ден. Не губете време в препирни, а се отдайте на активна почивка.

Скорпион – не се чувствате на мястото си, имате нужда от повече усамотение, но в пълна къща нямате никакъв шанс за това.

Стрелец – днес ще имате възможността да свършите много от задачите, които пропуснахте през седмицата. Намерете време и за почивка, защото започвате да се чувствате все по-изморени.

Козирог – днес ще прекарате страхотен ден в компанията на вашата половинка. Напук на хорската злоба и завист, ще успеете да се насладите максимално на мига.

Водолей – зависими сте от хорското одобрение и това започва да ви пречи. Мислете за своите желания и нужди. На другите никога няма да успеете да угодите.

Риби – искате да полетите на крилете на любовта и да се наслаждавате единствено на свободата и спокойствието. Е, някои от вас отново са на работното си място и ще трябва да се мобилизират максимално, за да изкарат деня.
сподели бутон

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*