Home / Хороскоп / Хороскоп за 8 август 2011

Хороскоп за 8 август 2011

Овен – успешен ден ви обещават звездите, възползвайте се максимално от всички предоставени шансове. Ще почувствате лека умора, но тя се дължи на системното ви претоварване.

Телец – днес ще се чувствате леко некомфортно, ядосвате се за дреболии, обиждате се на всички и губите доброто си настроение. Овладейте това чувство и се насладете на летния ден.

Близнаци – не бъдете леконравни и не се доверявайте на хора, които познавате отскоро. Има вероятност да се опитат да ви излъжат и да злоупотребят с доверието ви.

Рак – ще сте по-активни до обедните часове, след това ще се почувствате странно отмалели. Не се карайте с подчинените си, от тях зависи бизнеса ви.

Лъв – не налагайте волята си със сила и на всяка цена. Лидерството ви само настройва всички срещу вас и в личен план, и в професионален.

Дева – всичките ви приятели сякаш са се наговорили да ви търсят днес и да ви изплакват болката си. Натоварвате се излишно и се изнервяте.

Везни – днес ще уреждате формалности, ще плащате сметки и ще харчите пари. Направете си строг разчет на разходите, защото се очертават трудни времена.

Скорпион – днес ще чувствате напрежение във взаимоотношенията си с околните. Преклонете глава, ако трябва, но не нажежавайте излишно обстановката.

Стрелец – започвате нов период, очакват ви много промени. Оставете на нещата да се случват спонтанно и не насилвайте късмета си.

Козирог – рядко виждате собствената си вина – в повечето случаи прехвърляте отговорността върху другите, върху съдбата и върху лошия си късмет. Време е да видите и собствените си грешки.

Водолей – успешен ден в професионален план. Новите ви партньорства се оказват успешни. Скоро ще реализирате вълнуваща идея, която ще ви донесе много успехи.

Риби – кипите от енергия и добро настроение, действате с размах и печелите възхищението на околните. Днес сте просто за завиждане.
споделяне на връзка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*