Home / Новини / Мъжете харесват естествени жени

Мъжете харесват естествени жени

Голяма част от господата признават, че харесват жени с татуировка

Жените винаги са се стремили към съвършенство. Много от дамите дават луди пари за козметика, солариум, дрехи и пластични операции, за да се харесат на мъжката половина. Оказва се, че съвършенството не привлича голяма част от мъжете, които замръзват при гледката на кукленски изрисуваното лице на някоя перхидролена силиконка. И ако биха искали да правят еднократен секс с такава жена, те не биха я избрали за постоянна спътница в живота.

Нови проучвания показват, че мъжете харесват жени с татуировка, но с някой малък татус, който да ги отличава, да предизвиква и да привлича. Пиърсингът, за разлика от татуировките, не се радва на голяма популярност сред мъжете. Само 7% от господата са споделили, че намират това за секси, докато 49% са дали глас за татусите.

86% от мъжете са заявили, че гледат общото излъчване на жената, не се вторачват само в очите или в устата, дори и да ги намират за неустоими. Силният грим се възприема по-скоро като минус, отколкото като плюс, на любовния фронт.

Ако искате да привличате мъжете – разпуснете косите си, не ги стягайте в строги плитки и конски опашки и бъдете естествени. Позите и заучените фрази са напълно излишни.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*