Home / Лайфстайл / Анджелина: Няма да се омъжвам!

Анджелина: Няма да се омъжвам!

Красавицата окончателно реши да не сключва брак с Брад Пит

След като актрисата даде интервю за сп. “Венити феър”, всички се убедиха, че сватба наистина няма да има.

“Няма да се женя. Не съм бременна. Няма да осиновявам повече деца” – обяви публично суперзвездата.

Тя реши да сложи край на слуховете, които се тиражират по адрес на уж предстоящата сватба. Последната дата, на която се смяташе, че ще се проведе голямото събитие, беше 22 септември. Американски таблоид извести, че двойката ще се венчае на тази дата и дори разкри подробности от организацията. Знаеше се, че ще присъстват само децата. А събитието щяло да се проведе в луксозното им имение в Южна Франция.

Актрисата не коментира слуховете, че Брад си има любовница. Вече няколко месеца се разпространяват публикации по този въпрос в чуждестранната преса. Слуховете свързват името на Пит с това на неговата асистентка. Ако може да се вярва на клюките, те въртели любов на снимачната площадка, а Анджелина правила скандали от ревност. Имаше и предположения, че Брад кръшка с бившата си жена, която е и най-голямата съперница на Джоли.

Естествено, красавицата отклонява въпросите на журналистите, свързани с личния й живот, и коментира единствено актьорската си кариера, новите си проекти и благотворителността, с която тя активно се занимава през последните години.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*