Home / Здраве и диети / Как се втали Адриана Лима само за 3 седмици?

Как се втали Адриана Лима само за 3 седмици?

Красавицата успя да свали излишните килограми след раждането на своята дъщеричка само за три седмици

Само няколко месеца след раждането Адриана дефилира по сексапилно бельо и обра овациите на модните експерти и на колежките си. За разлика от прекалено слабите манекенки и моделки, тя показва атлетични прелести, без да изглежда като анорексичка. Много хора намират прилика между нея и Синди Крауфорд, тъй като Адриана е върла почитателка на спорта.

За да се пребори с излишните килограми и да подготви тялото си за модните изяви, Лима заложи на ниско въглехидратен и високопротеинов режим, както и на интезивните тренировки ежедневно. Тя спортува по 1-2 часа всеки ден под наблюдението на персонален фитнес инструктор.

Тренировките включват силова и аеробна част. Моделката не пренебрегва бягането и скачането на въже. След въглехидратните лишения за срок от 3 седмици, Адриана подхожда много внимателно към консумацията на въглехидрати. Тя следи порциите си и не прекалява с количествата. Залага на меню, бедно на мазнини.

Тренировките във фитнеса съвсем не са неприятни за красавицата, която с лека ръка си върна формата отпреди забременяването. Самата тя споделя, че всъщност е било много лесно да си влезе в старите дрехи.

Моделката сякаш е родена за майка – така поне твърди тя. Майчинството действително й се отразява добре, защото Лима изглежда забележително красива и привлекателна.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*