Home / Новини / Иван и Вихра сложиха край на брака си!

Иван и Вихра сложиха край на брака си!

Иван изостави жена си заради любовница

Когато се заговори за раздялата между двамата, в началото никой не повярва. Много хора решиха, че това е поредната лъжа, тиражирана в жълтата преса. За съжаление, всичко това се оказа самата истина, която вече е и официално потвърдена. Иван и Вихра вече не са семейство, защото колежката им Ирина успя подмолно да отмъкне мъжа на “отчаяната съпруга”. Влюбеният водещ явно е готов на всичко за новата си изгора, защото заразя жена и дете.

Вихра обикаля баячки и врачки, за да прави бели магии на неверния си мъж, който води любовницата си на море. Хитрата Ирина се представяла за първа приятелка на съпругата на Иван, а зад гърба й е поддържала тайна връзка с него.

Вихра е съсипана, а водещият се опитва да я подкупи с пари и обещания за професионални ангажименти. Факт е, че младата жена е унижена публично и едва ли жалките подкупи на Иван ще я успокоят.

Ирина пък се хвалела на всички колко добре се държи Иван с нея, къде са ходили и т. н. Колегите им шушукат и се шегуват, че ще им стане тясно скоро в любовния триъгълник.

Очакваният скандал избухна и тепърва ще излиза пушилка. Форумци прогнозират, че историята с Алисия и Николета Лозанова сигурно ще се повтори с двете жени на Иван.

сподели ме

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*