Home / Хороскоп / Хороскоп за 9 август 2011

Хороскоп за 9 август 2011

Овен – очертава се успешен ден за вас. Възможни са парични постъпления. Успехи на работното място. Ако се занимавате със собствен бизнес, очаквайте високи обороти в края на деня.

Телец – ще се изправите пред неочаквани трудности, но в крайна сметка ще се справите с проблемите. Разчитайте само на себе си и не очаквайте помощ от колегите си.

Близнаци – отложете всички важни решения в личен план. Не действайте прибързано на любовното поприще, защото сте в плен на негативни емоции.

Рак – имате реални шансове де осъществите ваша стара мечта. Действайте смело и не се страхувайте от провал. Вие сте надарени с изключителни способности.

Лъв – бъдете внимателни и не карайте с висока скорост. Пазете се от травми и битови наранявания. Погледнете по-оптимистично на света.

Дева – бъдете реалисти и не летете в облаците, за да не се приземите болезнено. Слушайте сърцето си и подайте ръка на любимия човек.

Везни – ден за разрешаване на семейни проблеми. Провокирайте разговор с половинката и споделете всичко, която ви тежи. Не оставяйте нищо за себе си.

Скорпион – днес ще сложите служебните си задачи в ред. Това ще ви помогне да бъдете по-организирани, само не ставайте педанти.

Стрелец – не си търсете белята от скука, не влизайте в безсмислени спорове и не създавайте конфликти на работното място. Усмихнете се на хубавия летен ден.

Козирог – разсеяни и опиянени от една нова любов сте днес. Сякаш не стъпвате по земята, дано никой не развали щастието ви.

Водолей – работете и не мързелувайте. Време е да покажете на какво сте способни на работното място. Липсва ви мотивация, но на този етап няма какво да се направи.

Риби – изнервят ви хора, от които сте зависими. Опитвате се да огреете навсякъде, но това няма как да стане. Действайте добре организирано и не обещавайте неща, които не можете да изпълните в срок.
share button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*