Home / Лайфстайл / Чарли Шийн: Незаменим съм, факт!

Чарли Шийн: Незаменим съм, факт!

Чичо Чарли не си спести язвителни забележки относно рейтинга на “Двама мъже и половина”

Захаросаните отношения между бившата и настоящата звезда на хитовия сериал “Двама мъже и половина” се пропукаха, веднага след като се появиха първите рейтинги на продукцията.

Шийн не се стърпя и иронизира продуцентите на сериала за това, че са се опитали да го заместят с младока. И за него той не се изказва по-ласкаво, заключвайки, че просто толкова може.

В интерес на истината, “Двама мъже и половина” няма как да запази зрителското внимание без Чичо Чарли, защото той беше главен герой. Всяка смяна на ключов образ обикновено понижава рейтинга, смятат спецовете в бранша.

“Новите епизоди са пълна боза. Аз лично съм много разочарован. Макар да ме отстраниха, исках “Двама мъже и половина” да се развива. Положението обаче е отчайващо и час по-скоро трябва да се сложи край на тази агония. Какво излезе – че май наистина аз съм незаменим” – фука се Шийн.

Актьорът беше изгонен от сериала заради системните злоупотреби с алкохол и жени, пише “Уикенд’. Изцепките му дотегнаха до такава степен на шефовете на сериала, че те най-накрая решиха да го отстранят. Чарли не се предаде без битка и атакуваше бившите си работодатели чрез медиите, но в крайна сметка се кротна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*