Home / Лайфстайл / Венета Харизанова се окичи с титлата “Мисис България Вселена 2011”

Венета Харизанова се окичи с титлата “Мисис България Вселена 2011”

Манекенката успя да пребори голямата конкуренция

Конкурсите в България се множат със скоростта на светлината и ако тази тенденция се запази, скоро всеки българин ще си има по една миска вкъщи.

Вече стана ясно и коя е новата “Мисис България”. Венета Харизанова грабна първото място с лекота и неподправен чар. Красавицата, която си уреди роля в “Непобедимите 2”, е една от най-известните родни манекенки. Победата й в елитния конкурс съвсем не случайна.

Новата “Мисис България” е омъжена от една година за бизнесмена Емил Маринов. Той беше и първият човек, с който победителката искаше да сподели радостта от победата. Щастливият й съпруг обаче предпочете да запази дискретност и остана в сянка.

Останалите хубавици, които направиха впечатление и се наредиха като подгласнички на Венета Харизанова, са Катя Роуз, Александрина Иванова и Венелина Милева.

При толкова много красота и чар, присъстващите нямаше как да останат безпристрастни.

Надпреварата по красота се проведе в три тура. Участничките дефилираха с официални рокли. Във втория кръг взеха участие близките на хубавиците и споделиха различни моменти от ежедневието си.

Конкурсът “Мисис България” представя успели омъжени жени, които са постигнали завидни професионални успехи. И тази година тази тенденция се запази. Участничките показаха не само ненадмината красота, но и интелект.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*