Home / Хороскоп / Хороскоп за 29 октомври 2011

Хороскоп за 29 октомври 2011

Овен – днес заложете на успешната комуникация и създавайте познанства, които могат да ви бъдат полезни в делови план.

Телец – през целия ден ще бъдете ангажирани с битови неуредици. Всичко чака на вас и няма на кого да разчитате. Това обаче ви дава самоувереност.

Близнаци – концентрирали сте се върху материалното си благополучие и мислите ви са заети единствено с работа.

Рак – възможни са конфликти с половинката Опитайте се да бъдете дипломатични и готови на отстъпки, за да има мир в семейството.

Лъв – имате нужда от разпускане. През цялата работна седмица работихте на предела на възможностите си и това дава отражение.

Дева – понякога е по-добре да замълчите, отколкото да споделите мнението си на висок тон. Скандалите са последното нещо, от което има нужда точно днес.

Везни – разкъсвате се между домашните и професионалните задължения. Нямате идея как ще се справите с всичко. Действайте стъпка по стъпка.

Скорпион – често правите грешки от прибързване. Дайте воля на чувствата си, но не притискайте половинката си. Спокойствието е вашият ключ към успеха.

Стрелец – въздържайте се от рискови начинания и бъдете внимателни на пътя. Помислете как да си създаде комфорт и уют у дома, където е вашето убежище.

Козирог – отношенията ви с половинката са блестящи. Не можете да искате повече. Благият характер ви издига в очите на любимия човек.

Водолей – денят не е подходящ за уреждане на семейни проблеми. Разговорите могат да ескалират и да се превърнат в мега скандал.

Риби – днес не предприемайте рискове. Доверете се на интуицията си, която рядко ви подвежда, но все пак потърсете и логика в действията и решенията си.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*