Home / Новини / Цеци Красимирова заряза богато гадже от алчност

Цеци Красимирова заряза богато гадже от алчност

Манекенката изоставила американския си приятел, защото подареният й мерцедес не бил на нейно име

Мъжемелачката се сдобила с нова кола – подарък от богат бизнесмен, но се оказало, че мерцедесът не е на нейно име. Колата била записана на фирмата на Големия Майк, а не на нейната особа. Цеци заформила такъв скандал, че била сметната за истеричка от свидетели. Яростта й нямала граници, а материалната й същност бързо погнусила богатото й гадже. Майкъл отказал да я изтърпи и минута повече и си обрал крушите.

“Така се прави, стига са ни изтисквали тези моделки, българските мъже са просто много загубени” – отсякъл Майкъл и си прибрал колата.

Миналата година Цеци и Майк започват интимна връзка. Той е издател на американско списание и организира конкурси за красота. Международният конкурс “Top Models of Rosebud” се организира и провежда в страната точно от американеца, а Цеци консултира момичетата. Така двамата се запознават. Когато започва да излиза с него, Красимирова зарязва бизнесмена Любомир Йолов, който се излъга и й подари скъпо жилище.

Цеци е известна с предпочитанията си към богатите бизнесмени. Тя е спрягана като мъжемелачка и материалистка. Последната й изцепка само потвърди за пореден път кое е най-важно за манекенката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*