Home / Хороскоп / Хороскоп за 25 септември 2011

Хороскоп за 25 септември 2011

Овен – осигурете си пълноценна почивка, за да съберете сили за новата седмица. Не поемайте излишни ангажименти, за да угодите на другите.

Телец – спокойният ви нрав днес е прекалено експанзивен. Плашите се от самите себе си. Сетивата ви за изострени и се натоварвате за дреболии.

Близнаци – обърнете внимание на половинката си. Дайте си повече време за релакс и се поглезете се нещо.

Рак – днес бъдете умерени във всичко, което правите. Не рискувайте и не започвате нищо ново.

Лъв – обичате да контролирате нещата и хората около вас. Днес това няма да бъде възможно, зашито ще срещнете яростна съпротива.

Дева – наложително е да обърнете внимание на здравето си. злоупотребявате с неподходящи храни и започвате да се оплаквате от стомашни неразположения.

Везни – планирайте деня си, за да успеете правилно да разпределите времето си. Иска ви се да свършите толкова много неща.

Скорпион – приятна среща с роднини ще ви даде сили и нови надежди. Имате нужда от близките си, както и те имат нужда от вас.

Стрелец – труден ден се очертава за вас, но не всичко е загубено. Ако успеете да си наложите повече контрол над емоциите и чувствата, ще обърнете нещата в своя полза.

Козирог –време е да погледнете истината в очите, макар че тя ще ви нарани. Разочаровали сте близък човек и той нито ще ви прости, нито ще забрави.

Водолей – разкъсвате се между професионалните си и личните си ангажименти. Не успявате да се насладите на почивния си ден от толкова притеснения.

Риби – не натоварвайте психиката си с проблемите на другите. Нужно ви е спокойствие и ще го намерите в прегръдките на любимия човек.
бутони за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*