Home / Новини / Учени предсказват датата на смъртта

Учени предсказват датата на смъртта

Дали обаче ще има желаещи да чуят страшната истина?

Испански биолози от Националния център за изследване на рака са започнали проучванията си още през май тази година. Те смело твърдят, че могат да определят датата на смъртта само с кръвен тест. След щателните анализи, учените нямат търпение да започнат да прилагат наученото на практика.

Всеки, които иска да разбере кога ще умре, може да се запише за кръвен анализ в Мадрид. Кръвният тест ще определи биологичната възраст, която е различна от реалната. Тази информация би могла да накара много хора да преосмислят живота си и да се променят. Ако коригират лошите си навици, те могат и да живеят по-дълго. Алкохолът, тютюнопушенето, безсънието и нерационалното хранене са сочени като врагове на дълголетието. Всеки, който се стреми към дълъг живот, трябва да забрави за вредните си навици – предупреждават специалистите.

Хората са настроени подозрително към новината за предсказване на смъртта и смятат, че това може да доведе до бум на самоубийствата. Депресията може да се задълбочи при хората с по-лабилна психика, ако узнаят, че не им остава още много, например. Учените обаче са оптимисти и вярват в положителните последствия от великото си откритие. Няма информация кога тези анализи ще започнат да се правят по целия свят, тъй като не всеки може да си позволи да пътува до Мадрид.
бутон за споделяне

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*