Home / Новини / Защо мъжете изневеряват?

Защо мъжете изневеряват?

Ревността може да съсипе всяка връзка и да подтикне към изневяра

1. Мъжете се впечатляват първо от външния вид, а после от всичко останало. Не е вярно, че не обръщат внимание на характера, чувството за хумор, кулинарните умения и образованието на една жена, но визията ги вълнува най-много. Ако интимната им партньорка се запусне и това се превърне в трайна тенденция, голям процент от мъжете биха кривнали от правия път.
2. Рутината в секса кара мъжете да търсят разнообразие, внушавайки си, че другата ще им даде това, от което имат нужда. Много често се разочароват и се връщат при дългогодишната си спътница, ако тя им прости, разбира се.
3. Скандалите и неразбирателството дистанцират мъжете и убиват любовта им. А ревността тотално им смачква фасона. Няма мъж, който да си мечтае за вечно недоволна жена и ако колежката им даде “зелена светлина”, те смело ще изневерят.
4. Някои мъже просто са си такива. Не могат да устоят на изкушението. При определени обстоятелства биха кръшнали спонтанно без угризения, оправдавайки се с по-голямото количество алкохол, което са изпили. Самите жени също станаха по-нападателни и ако господинът е финансово обезпечен, той се превръща в мишена за златотърсачките.
5. Има мъже, които изневеряват, за да се докажат пред приятелите си. Ако другарчетата им по чашка кръшкат, то по-слабохарактерните могат да изневерят и без друга причина.
сподели бутон

loading...

One comment

  1. Скандалите и неразбирателството дистанцират мъжете и убиват любовта им

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*