Home / Новини / Радослав Гизгинджиев ви кани на вълнуващо пътешествие

Радослав Гизгинджиев ви кани на вълнуващо пътешествие

„Страници от Рая. Дневниците“ вече е по книжарниците

„Страници от Рая. Дневниците“ Ако романът „Рай“ на Радослав Гизгинджиев ви е оставил без думи, то със сигурност и продължението на книгата „Страници от Рая. Дневниците“ ще ви очарова. Преди месеци младият автор предизвика фурор на книжния пазар и стотици коментари в интернет пространството. Разбира се, имаше и критики, но няма писател, който да не е бил критикуван за едно или друго.

Новата книга на Гизгинджиев е като дневник на един от най-мистичните му герои – Калоян. Авторът твърди, че тези страници не са за всеки, а само за хора, които имат смелостта да определят себе си като „емоционални екстремисти“. Романът е за онези читатели, които са готови да събудят тълпите от хора в себе си.

„Това е пътешествие за емоционални екстремисти“, казва Радослав и добавя, че в края на 2013 година ще излезе и третата му книга – „ВРАТИТЕ“.

В „Дневниците“ Калоян разкрива своята болка, страхове… В книгата са преплетени истории за любови, раздели, прераждания, демони, ангели…

За новия си роман авторът е създал и видео трейлър, в който участие взимат актрисата Диана Димитрова и моделът Георги Ненчев.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*