Home / Хороскоп / Хороскоп на свекървата: Как да разгадаем правилно майката на нашия възлюбен?

Хороскоп на свекървата: Как да разгадаем правилно майката на нашия възлюбен?

Известна е крилатата фраза, че човек трябва да се жени за сираче

Но защо да мечтаем за невъзможни неща, все пак сирачетата няма да стигнат за всички. Затова мъжете се измъчват с тъщи, а жените – със свекърви. Уви, рядко някоя снаха може да се похвали с добри отношения със своята „втора майка“ – по-често общуването с нея се превръща в изтезание. Но толкова ли е черен дяволът?

Може би, ака положите минимални усилия, ще успете да се издигнете в очите на вашата свекърва като човек, който се грижи и обича „нейното малко момче“ почти като нея самата. Какво е необходимо за целта?

СВЕКЪРВИ ОТ СТИХИЯТА НА ОГЪНЯ (Овен, Лъв, Стрелец)

За да се харесате на такава жена, се постарайте да не зацикляте върху дреболии и да правите всичко максимално бързо. Тя рядко предявява претенции към прецизността на изпълнението, но не обича да чака. За нея срокът на всичко е бил още вчера. Нека преди идването й в дома ви винаги да има скрити за всеки случай различни полуфабрикати (тесто за пица, замразени зеленчуци), за да можете за минутки да приготвите прилична вечеря.

И разбира се, главното е нейното „момче“. Запомнете: тези жени смятат сина си за главното постижение на живота си и отъждествяват неговия със своя собствен успех. Когато разговаряте със свекърва си, спомнете си всичко хубаво, което е направило нейното синче и ваш скъпоценен съпруг, и обезателно го похвалете.

И впоследствие, когато имате нужда той да изпълни някое ваше поръчение, смело можете да призовете „маминка“ на помощ, за да ви подкрепи. Неговата победа ще бъде още един коз в архива на личните постижения на вашата свекърва.

А ако отбележите колко нейният внук – вашият син, прилича на нея и какви прекрасни черти е наследил от баба си, тя ще ви стане най-близка приятелка до края на дните си.

хороскоп на свекървата

Хороскоп на свекървата

СВЕКЪРВИ ОТ СТИХИЯТА НА ЗЕМЯТА (Телец, Дева, Козирог)

Представителките на тези знаци не търпят суета. Никога не бива да прибързвате… В тяхно присъствие трябва да вършите всичко с чувство, планомерно. Освен това те обичат, когато масата е сервирана красиво. И това обаче не е най-важното. Главното е, че те обожават да дават съвети по повод и без повод.

Разбира се, такова поведение дразни. Впрочем има една отлична противоотрова: питайте самите вие за съвет, особено когато действително не знаете как да постъпите. Един вид свекървата е мъдър и патил човек, няма да ви посъветва нещо лошо.

Помолете я да сподели любимите си кулинарни рецепти, особено тези, които се харесват на сина й, и се постарайте той обезателно да похвали вашите ястия в нейно присъствие. Ако искате да й направите добро впечатление, помолете я да разкаже за своите предци. А най-добрият подарък за нея ще бъде нарисуваното генеалогично дърво на вашето семейство.

СВЕКЪРВИ ОТ СТИХИЯТА НА ВЪЗДУХА (Близнаци, Везни, Водолей)

Тези жени може без преувеличение да бъдат наречени най-големите интелектуалки в хороскопа. Те са увлечени от духовния живот и рядко придават голямо значение на битовите проблеми. Вашата задача е да се опитате да блеснете пред нея с ум, само че, разбира се, не така, че тя да изглежда кръгла идиотка във ваше присъствие. В противен случай ще си създадете враг за цял живот. Говорете с нея за духовни неща, за нови книги, за филми.

Можете понякога да й пригласяте на чаша чай, особено ако дойдат още няколко ваши приятелки. Пред тях е най-добре да подчертаете, че отношенията помежду ви са като между приятелки-връстнички, а не между снаха и свекърва.

И още един важен нюанс: нито пред познати, нито на четири очи не говорете за възрастта й. Обезателно се съветвайте в кое училище или кръжок да запишете внуците й, къде да почивате през отпуската, кой филм или коя театрална постановка да не пропуснете под никакъв предлог. А за да покорите окончателно сърцето й, понякога я канете да ходите заедно на изложба или на опера.

СВЕКЪРВИ ОТ СТИХИЯТА НА ВОДАТА (Рак, Скорпион, Риби)

Това са истински жени-майки в най-високия смисъл на тази дума, пише вестник „Феномен“. Дори ако самите вие сте успели в кариерата си и не си представяте живота без ежедневното отиване в офиса, никога не разказвайте за това на свекърва си.

Няма да получите одобрение, затова е по-добре да кажете, че вашият труд е задължителна необходимост. За нея главното дело в живота на жената са домът и семейството и когато тя ви посещава, вашата задача е да покажете, че споделяте тази нейна позиция.

Представете си, че сте „пчеличката Мая“ и се трудете за благото на семейството, без да подгъвате крак, при това именно в нейно присъствие. Перете и гладете ризите на съпруга, приготвяйте обяд минимум от три блюда и мийте пода със специални дезинфекциращи добавки.

А ако в това време се е върнал от работа любимият й син, спешно влезте в ролята на „робинята Изаура“, развържете му обувките и му донесете чехлите. Ако ви е по-лесно да подадете молба за развод, отколкото да извършите този подвиг, просто посъчувствайте на „изнурителния и непосилен труд“ на вашия съпруг.

Преимуществата на такова поведение са цели две: свекърва ви не само ще ви хвали и обича – тя ще започне и да ви помага във всичко.

Снимка: Pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*