Home / Хороскоп / Хороскоп за 27 октомври 2011

Хороскоп за 27 октомври 2011

Овен – избягвайте хората, които ви натоварват и избиват комплекси на ваш гръб. Мотивирани сте да приключите с важен проект, който не търпи отлагане.

Телец – бъдете гъвкави и се приспособявайте към променящите се условия около вас. Изслушвайте търпеливо хората, с които ви свързва работата.

Близнаци – денят не е подходящ за промени и започване на нови начинания. Заемете се с реализацията на останалите си задачи.

Рак – мислете за здравето си, защото през последната година сте се изоставили. Ако смятате да откажете цигарите, действайте!

Лъв – изискванията на деня са големи, но вие сте професионалисти и ще успеете да се наложите на работното място.

Дева – затрупани сте от работа. От всички страни ви пришпорват, а вие не можете да надигнете глава от задачи. Не се натоварвайте, дори и да не успеете с всичко навреме, няма да е фатално.

Везни – нямате нужда от фалшиви приятели. Не се заблуждавайте, че те ще ви бъдат от полза. Помислете на кого действително можете да разчитате.

Скорпион – демонстрирайте добрите си намерения на работното място и стабилизирайте позициите си пред началството.

Стрелец – объркани сте и това дава отражение върху поведението ви днес. От известно време не сте в кондиция и правите елементарни грешки.

Козирог – бъдете подготвени за промяна в плановете ви. Възможно е да се случат неща, които не сте могли да предвидите, но да дадат сериозно отражение върху работата ви.

Водолей – не разчитайте само на себе си днес. Близките ви са готови да ви помогнат, но трябва да им позволите да го направят. Любовта ще ви дава крила.

Риби – промени от всякакво естество ще бележат днешния ден. Вие успявате да се нагаждате сравнително бързо и с това печелите позиции.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*