Home / Новини / Затвор за секс на обществено място!

Затвор за секс на обществено място!

Похотливи влюбени ще лежат в затвора заради сексуалните си изпълнения на публично място

Върховният касационен съд реши, че обвинените в “срамотни действия на обществено място” италианци са виновни и постанови, че те ще лежат в затвора. Двойката е правила секс в кола, която е била паркирана на площад в центъра на една от 82-те общини на провинция Биела в северната област Пиемонте, пише Vesti.bg.

Тъй като през лятото страстите се разгорещяват и по-голямата част от младите италианци се отдават на случаен секс, властите смятат да затегнат мерките.

Адвокатите на обвиняемите са настоявали за промяна на престъплението от “срамотни действия на обществено място” в “действия, противоречащи на общественото благоприличие”. Разликата между двете определения е много съществена, защото в първия случаи обвиняемите могат да лежат в затвора от 3 месеца до 1 година, а във втория случай ще бъдат наказани единствено с глоба в размер от 51 до 309 евро.

Властите се надяват тази присъда да “превъзпита” ширещата се разкрепостеност на италианските граждани и да намали случаите на практикуване на секс на обществено място. Италия се слави със строгите си закони в това отношение. Съдът рядко прави компромиси, за да даде пример на останалите.
бутони за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*