Home / Лайфстайл / Памела измисли жартиери за секс

Памела измисли жартиери за секс

Палавата блондинка създаде жартиери с едно-единствено предназначение – за съблазняване и секс

Памела Андерсън реши да даде възможност на милиони жени по света да почерпят от нейния опит в сексуално отношение. Преди месец тя съобщи за намерението си да създаде колекция Pamela Couture и за да привлече вниманието на потенциалните си клиентки и на медиите, направи атрактивна рекламна кампания, демонстрирайки перфектните си форми.

Според амбициозната блондинка много съвременни жени се лишават от удоволствието да носят жартиери по време на секс. Те съблазнявали по начин, който остава загадка за жените, но не и за мъжете. Затова сексапилната блондинка, въпреки че няма голям опит в носенето на жартиерите за секс, ги препоръчва горещо. Те си оставали запазена марка на фаталните жени, а дали действат – проверете сами.

Жартиерите, които е създала красавицата, имат една-единствена мисия – да покоряват. Те не са за ежедневна употреба – а само за секс. Блондинката смята, че начинанието й ще има успех, защото жартиерите са пълни с история. Тя споделя, че майка й носи ежедневно жартиери, разбира се, не с такава цел, и намира, че съвременните жени започват да преоткриват някои позабравени аксесоари от миналото.

Дизайнерските жартиери на Памела Андерсън вече събудиха любопитството и на жените, и на мъжете.
бутони към социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*