Home / Новини / Затварят психар в лудницата заради Миа Сантова

Затварят психар в лудницата заради Миа Сантова

Чаровната водеща на ТВ7 – Миа Сантова, има богат опит с откачалки, които я преследват, тормозят по телефона и дори я причакват пред жилището й.

Самата тя няма обяснение защо привлича всички болни мозъци. От години журналистката се оплаква от вманиачени почитатели, които правят живота й ад. Един от тези фенове, който бил с психични проблеми, е вкаран принудително в лудницата заради оплакванията на Миа. Тя дори се страхува да се прибира сама и споделя, че изживява истински стрес, когато телефонът й започне да звъни. Гони я непрекъснато параноя и дори е прибягвала до услугите на терапевт. Новият почитател на блондинката я “ухажва” денонощно по телефона и тя е сигурна, че отново е някой откачен.

Оказва се, че тв дамите са най-привлекателни за мъжете с психични проблеми. Зачестяват случаите на психически тормоз и то при популярни жени – известни журналистки, певици и манекенки. Полицията не може да направи много, ако психарите пазят анонимност. Миа се надява най-после да я оставят на мира и нищо чудно да се откаже от публичните си изяви и работата си в телевизията, за да се съхрани психически. Напрежението на работното й място и без друго я депресира – това споделя самата тя в интервю.
бутон за сайт

loading...

One comment

  1. миа сантова не е ли по-дърта от Лили Иванова?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*