Home / Хороскоп / Хороскоп за 18.06.11

Хороскоп за 18.06.11

Овен – имате желание за промяна, чувствате се недооценени и искате да поставите ултиматум на началството. В крайна сметка няма да го направите правилно!

Телец
– издигате се на работното място и то съвсем заслужено. Дългите часове усилена работа дават резултат и показват на всички вашата последователност и целеустременост.

Близнаци – ден за любовни изживявания, терзания и чувства. Изгаряте по една нова любов и ви се иска да поставите половинката си в клетка, за да я запазите само за себе си. Нещо нетипично за вас.

Рак – попадате в средата на яростен конфликт, твърде възможно е да пострадате, затова запазете дистанция. Покажете дипломатичност и обуздайте скандалите на работното място.

Лъв – отново сте затрупани от работа и започвате да губите контрол над ситуацията. Организирайте и степенувайте неотложните си задачи.

Дева – днес успехите ви са свързани с други хора. Синхронизирайте действията на всички, за да постигнете оптимални резултати на финала.

Везни – помислете за здравето и пороците си, които вече започват да ви мъчат сериозно. Ден за равносметка и анализиране на постигнатото.

Скорпион – не залагайте прекалено много на случайността. Помислете трезво и помолете за помощ близък човек. Успехи в работата, ако се занимавате с научна дейност, икономика, търговия и реклама.

Стрелец – показвате находчивост и креативно мислене. Пълни сте с интересни идеи и започвате да изпъквате над масата. Не харчете прибързано и необмислено.

Козирог
– не е ден за самоотлъчка и самостоятелна дейност. Научете се да признавате мнението на другите и да се съобразявате с него.

Водолей – променяте мнението си за части от секундата, изпадате в гневни изблици, а след това в луд смях. Близките ви гледат с недоумение, запазете контрол и преглътнете емоциите си.

Риби – настроени сте на любовна вълна, кипите в страсти и бленувате за повече свободно време. В близките месеци това няма да е възможно.
бутон за сайт

loading...

One comment

  1. Много верен хороскоп 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*