Home / Новини / Защо той никога не ви разбира?

Защо той никога не ви разбира?

Мъжете и жените сякаш говорят на различни езици

Дори и най-успешните двойки имат своите слаби моменти, проблеми в комуникацията и най-вече в липсата на обратна връзка. По-свенливите от представителките на нежния пол смятат, че половинките им трябва да разбират, без много, много да им се обяснява. Ако този номер е минавал пред мама и в крайна сметка сме получавали желаната рокля, намеквайки, че би ни стояла чудесно, ти при мъжете не е така. И тук бихме ги разпределили в две категории – тези, които не разбират, но и не питат, и тези, които разбират, но им е по-удобно да твърдят обратното.

Ако сте попаднали на мъж от първата категория, решението е съвсем просто – говорете направо, с къси ясни изречения, без словесни тиради. Ако искате да отидете на романтична ваканция, директно го кажете, без отнесени намеци колко било красиво и как всичките ви приятелки вече са били там.

По-неприятно е ако сте попаднали на мъж от втората категория, тъй като той е умен, хитър и пресметлив. Няма да ви е лесно да го промените, но пък знае ли човек – любовта прави чудеса.

Съществува и вариант мъжът до вас да е прекалено разсеян, за да ви следи мисълта, и бързо да се отегчава, когато започнете да разтягате локуми. Говорете на неговия език, по неговия начин и скоро ще постигнете хармония. Успех!

бутони за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*