Home / Новини / Ани Салич свали брачната халка

Ани Салич свали брачната халка

Изневерите на Бранко съсипали семейното щастие на двойката

Водещата на централната емисия “Новини” свали брачната си халка. За пръв път от 10 г. тя не се появи със символа на любовта си към Бранко. Изглежда с брака на семейство Салич е свършено, твърди “Всеки ден”.

От дълго време отношенията между Ани и Бранко Салич били на приливи и отливи, издават запознати. Изневерите на Бранко и заплахите на Ани водели до грандиозни скандали. Дълго време водещата прощавала грешките на благоверния си, премълчавала си и не споделяла пред никого освен пред Юксел Кадриев. Двамата се радвали на топло приятелство и си имали доверие.

Колегите на Ани Салич коментирали, че разводът всъщност нямало да ги изненада чак толкова, защото слухове за раздяла се носели от дълго време. Водещата се опитвала да прикрие семейните си проблеми, за да запази семейството си.

По-наблюдателните зрители вероятно вече са забелязали промяната във външния вид на Ани Салич. Тя осезаемо се разхубави и новата й прическа й стои много добре. Не е изключено това да има връзка със сложните отношения с Бранко. Ето че една от най-известните двойки в медийното пространство може да се разпадне.

loading...

One comment

  1. Мирослава

    Ами ако е така, той е глупак, защото тя е много красива и умна жена…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*