Home / Лайфстайл / Виктория Бекъм роди момиченце!

Виктория Бекъм роди момиченце!

Виктория роди момиченце, което е четвъртото дете на звездните родители

Момиченцето е с перфектни мерки и тежи 3,5 кг. Чувства се отлично, както и щастливата майка. Виктория избра да роди в луксозна болница в Лос Анджелис. Момиченцето е родено със секцио от предварително избран екип. Родителите са на седмото небе от щастие. Въпреки че полът на бебето беше известен, те не могат да повярват, че вече си имат и дъщеря. Искат да се похвалят на целия свят със своята голяма радост. Няма информация как ще се казва бебето, защото родителите искали да прекарат време с малката и тогава да изберат името, което ще й подхожда най-много. Напълно в техен стил, бихме добавили ние. Момчетата носят интересните имена Бруклин, Ромео и Круз, затова не се съмняваме, че Виктория и Дейвид ще изберат очарователно име за малката си дъщеря.

В Лос Анджелис се роди още едно звездно бебе – това на актрисата Кейт Хъдсън. Тя роди второто си момченце. Неговото име също не е известно. Важното е, че бебето се чувства отлично. Кейт вече е майка на 9-годишно момче. А таткото няма търпение да се заеме с родителските си задължения.

Вече плъзна слух, че момиченцето на Виктория и Дейвид Бекъм ще се казва Харпър Севън Бекъм…
бутон за социални мрежи

loading...

2 comments

  1. Радост

    Честито на родителите! Хубаво е, че въпреки диетите и операциите Виктория намира време и за деца, макар и да им измисля смешни имена:)

  2. Да им е честито!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*