Home / Хороскоп / Хороскоп за 11.07.11

Хороскоп за 11.07.11

Овен – отново успешен ден за вас. Ще успеете да приключите със задълженията си в срок и ще ви остане време за по-приятни занимания.

Телец – ограничете контактите си с хора, както и посещенията в различни институции. Не ви е ден за уреждане на важни въпроси, затова се концентрирайте върху работата си.

Близнаци – настроени сте на любовна вълна и не ви се работи особено. На повечето от вас ще им се наложи бързо да се настроят за работа, защото отговорностите ви чакат.

Рак – започвате успешно седмицата. Настроени сте на работна вълна, но започвате да съжалявате, че не си оставяте достатъчно време за почивка и се нагърбвате с прекалено много задачи.

Лъв – пазете се от летните горещини, стойте повече на сянка и не се претоварвайте. Пийте много течности, за да компенсирате високите температури и се хранете балансирано.

Дева – днес ви липсва добра организация. Разсейвате се и не успявате да свършите нищо, а задълженията ви се трупат. Направете си план от сутринта и го следвайте стриктно, ако искате да ви остане и лично време.

Везни – ползотворен ден за вас. Започвате успешно седмицата. Чувствате се отпочинали и свежи. Ще се срещнете със стар приятел или ще получите обаждане.

Скорпион – притискат ви от всички страни. Всеки иска нещо от вас, а нямате сили да откажете. В крайна сметка ще каталясате от тичане по задачи.

Стрелец – започвате деня с усмивка и чаша ароматно кафе. Късметът ще ви съпътства през целия ден. Успявате да се справите с досаден колега, който от известно време ви дразни.

Козирог – бъдете внимателни с финансите си днес. Не сключвайте договори и не правете по-големи покупки. В противен случай има опасност да се затрудните сериозно през следващите седмици.

Водолей – искате да свършите много неща днес. Планирали сте всичко до най-малката подробност, но не изключвайте и случайните фактори, които могат да развалят плановете ви.

Риби – хубав ден и за вас. Изглаждате противоречията с половинката. Радвате се на хармонични отношения с родителското тяло. Получавате приятно обаждане от близък роднина, което ще ви разчувства.
сподели бутон

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*