Home / Новини / Търси се “Умна и красива”, наградата е тузарски джип!

Търси се “Умна и красива”, наградата е тузарски джип!

Слави Трифонов подготвя нов проект с фантастична награда – луксозен джип, пълен с книги

Новият проект на “Шоуто на Слави” се казва “Умна и красива”. Крайният срок за участие е 9 октомври. Ако мислите, че сте умни и красиви и не сте съгласни с клишетата, че тези две думи са несъвместими в образа на една жена, можете да пишете на umnaikrasiva@slavishow.com, както и на адрес:

София, 1463

Пл. България 1, НДК, зала 12

“Шоуто на Слави”

за “Умна и красива”

Изпратете:

– снимка в цял ръст

– информация за себе си

– мотивационно писмо, защо искате да участвате

– телефон за обратна връзка

Задължително условие е да сте навършили 16 години, както и да отговаряте на идеята на конкурса “Умна и красива”.

Наградата за победителката от новия проект на “Шоуто на Слави” е луксозен нов джип, пълен с книги.

Не забравяйте, че крайният срок е 9 октомври. Не се бавете, ако мислите, че сте красива и умна, защото може да изпуснете своя шанс да спечелите тази фантастична награда, която се осигурява от спонсорите на шоуто.

Новият проект на Слави Трифонов вероятно ще предизвика голям интерес, защото българките се славят и като красиви жени, и като умни. Дали обаче тези хубавици ще имат и самочувствието да го покажат пред цяла България, скоро ще разберем на кастингите.

loading...

4 comments

  1. Възпитавана съм с мотото: „Без авиация – няма нация!“ Баща ми – генерал Лазар Белухов е един от създателите на военна и гражданската авиация у нас. Казваше, че човек е създаден, за да създава! Не можа да преживее съсипването от „великите демократи“ на всичко създадено… Възхищавам се на генерал Румен Радев за железния му дух и възможността да лети на МИГ29, който гледах на авиошоу-то край Крумово…На авиобаза Граф Игнатиево съм живяла два пъти и по другите авиобази.Имам четири деца и съжалявам, че никой от тях не се насочи към летенето… За мене-беше забранено за жени! Желая успех на всички широко-скроени истински мъже в авиацията!

  2. МОГА ДА БЪДА САМО В ЖУРИТО! И МОГА ДА ВОДЯ ПРЕДАВАНЕТО НА АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, РУСКИ И ЧЕШКИ! ДАЖЕ И НА ИНТЕЛИГЕНТЕН И КУЛТУРЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. МОГА ДА СВИРЯ НА ПИАНО, ДА ПЕЯ, ДА РИСУВАМ- НА ВСЕКИ УЧАСТНИК ПОРТРЕТ- ХОРОСКОП… ПО- ДОБРЕ РИСУВАМ ОТ ПРЕМИЕРА!!! ОЧАКВАМ ВИ!

  3. Илинка Дилкова

    Дамата с увредено зрение, която подари на Слави медал от шах злоупотреби с чужди постижения и това беше излъчено в ефир! Тя постъпи некоректно, като подари юбилеен медал от 10 – годишнината на СКИ Витоша – какъвто имаме всички членове на клуба, и никой не и направи забележка! Това ме обижда много, тъй като 3 години подред аз съм първа в републиканските турнири по шах-мат и медала ми си е в къщи, а някой най-нагло се представя на кункурс с мойте постижения! Въпросната дама беше участник в турнир и се класира на 9 място. Много ми е неприятно, че ме поставят в такава неловка ситуация публично!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*