Home / Новини / Шок! Иван зарязва Ирина, връща се при Вихра!

Шок! Иван зарязва Ирина, връща се при Вихра!

Водещият успя да скандализира обществото за пореден път

“Не съм сигурен докъде ще стигнем. Супер объркан съм, не знам какво да правя. Не се знае колко ще изкарам с Ирина. Бъдещето ни заедно изобщо не е сигурно” – признал Иван през свои близки, пише в. “Всеки ден”.

От няколко дни в медията се носят упорити слухове, че тв водещият е силно объркан и странно омърлушен. Мълвата носи, че Иван започва да се разколебава по отношение на чувствата си към Ирина Сарачинова. Заради нея той заряза законната си половинка. Отдаде се на първосигналните си чувства, страст, емоции или любов, кой както иска да го нарече, и напусна семейното гнездо. Същото направи и любовницата му, с което си спечели гнева на вече бившия си мъж.

Ако Иван се върне при Вихра, той няма да е първият покаял се мъж. “Отчаяната съпруга” се надява точно на това – да размисли и да се прибере у дома при малката Ава.

Запознати със сапунената сага в Нова Тв твърдят, че Иван обмислял възможността да се върне при законната си половинка и да сложи край на интимната си връзка с “най-добрата майка” Ирина Сарачинова.

Няма да се изненадаме, ако това наистина стане.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*