Home / Лайфстайл / Сватбената рокля на Кейт стана експонат

Сватбената рокля на Кейт стана експонат

Сватбената рокля на Кейт Мидълтън, която е дело на известната дизайнерка Сара Бъртън, е изложена в музея на Бъкингамския дворец

Освен нея, всички останали аксесоари и детайли, с които Катрин се венча за принц Уилям, също са изложени. Ежегодната лятна изложба на кралското семейство е истинска атракция за британските граждани, които се вълнуваха изключително много от така наречената “сватба на века”.

Дизайнерската рокля на херцогинята на Кеймбридж стана муза и за много други дизайнери, които лансираха подобни модели. Бяха пуснати в магазинната мрежа и сватбени рокли с подобна кройка масово производство.

Сватбената рокля на Кейт имаше фантастичната цена от 250 000 лири и очертаваше по особено деликатен начин слабата й фигура. Единствено сестра й Пипа Мидълтън почти не я засенчи с перфектните си мерки и стегнато дупе, по което пощуряха всички.

Гърбът на роклята на Катрин беше изпъстрен с 58 деликатни копченца, а кройката подчертаваше нежните рамене и елегантна осанка на булката.

Плъзнаха слухове, че принц Уилям поискал бъдещата му съпруга да сложи сватбената рокля на покойната му майка, но Кейт категорично се възпротивила. Съгласила се да носи нейния годежен пръстен, но не и да сложи роклята й на най-щастливия ден от живота си.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*