Home / Хороскоп / Хороскоп за 28.07.11

Хороскоп за 28.07.11

Овен – днес не бъдете скромни на работното място. Не се съгласявайте на прекалено ниски оферти в контактите си с нови партньори. Време е да получите това, което заслужавате.

Телец – днес се опитвате да контролирате всичко около себе си. Чувството ви за справедливост е изострено и се намесвате в чужди взаимоотношения.

Близнаци – вчера бяхте доста стресирани, но днес започвате да се успокоявате. Нищо не е толкова страшно, колкото изглежда на пръв поглед. Имайте повече вяра.

Рак – отново сте в стихията си, радвате се на малки победи на работното място и на любовното поприще. Предстои ви важен разговор от служебно естество.

Лъв – хубав ден за вас. Имате големи очаквания за деня и вероятно ще успеете да реализирате заплануваното. Близките ви притискат от изискванията си, но няма как да огреете навсякъде.

Дева – прекрасен ден за Девите. Настроени сте положително и тази ви нагласа привлича околните към вас. Чувството ви за хумор е повече от блестящо.

Везни – стабилизирате се финансово, проявявате завидна пестеливост, която ви позволява да се чувствате спокойни. Не се лишавайте обаче от всички малки удоволствия, които правят ежедневието по-приятно.

Скорпион – днес сте изключително изобретателни, отдава ви се всичко, което е свързано с изкуство. Имате интересни идеи, които е препоръчително да доразвиете.

Стрелец – напрежението започва да си казва думата. Ставате все по-трудно сутрин и се чувствате каталясали през целия ден. Опитайте се да не се натоварвате излишно с проблемите на другите.

Козирог – ако разчитате днес да увеличите материалното си състояние, това няма да е възможно, но пък ще имате възможност да покажете лидерските си умения.

Водолей – днес сте философски настроени и мислите ви се реят в безкрая. Забравяте за важни неща и губите време, което може да се окаже проблем на работното място.

Риби – близък човек ви споделя тайна, която трябва да запазите само за себе си. Не предавайте гласуваното ви доверие. Привличате хората с проблеми и често се оказвате кошче за душевни отпадъци.

One comment

  1. Vili Mihailova

    Козирог – ако разчитате днес да увеличите материалното си състояние, това няма да е възможно, но пък ще имате възможност да покажете лидерските си умения.

    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*