Home / Новини / Слави в издънка насред бунтовете

Слави в издънка насред бунтовете

Водещият се изложи пред цяла България

В деня на траур Слави Трифонов вместо да направи специално предаване, пусна старо шоу. Докато цялата българска общественост се вълнуваше от голямата трагедия в Катуница, той веселеше хората с изтъркани лафове.

“bTV тотално се изложиха този път. Първо Миролюба Бенатова вместо да направи репортаж за убитото момче и да проследи спортните му постижения, се жалваше колко били потрошени къщите на цар Киро. Слави за капак се изложи и той” – възмущава се форумка.

Социалните мрежи буквално гръмнаха срещу частната медия, Слави и Миролюба. Потребителите определиха Трифонов и Бенатова като “предатели” и хора без капка патриотизъм.

“Не е проблемът в bTV, в bTV новините или в Миролюба Бенатова. Позорно е проблемът с ромите да се политизира и да се търсят изкупителни жертви в лицето на един професионалист репортер. Изразявам подкрепата си към Миролюба Бенатова” – защити колежката си водещият.

Слави не каза и дума за убитото момче, не изказа съболезнованията си към семейството на премазания Ангел. Той държеше да отбележи, че подкрепя Миролюба. Това зрителите го разбраха, но това, което не успяха да разберат, е кога Слави ще покаже, че е българин…
социални мрежи

2 comments

  1. У дома не се гледа бтв-канала,а пък тоя шут Слави също от много години – ами неприятен тип е.

  2. Хората в България са като овце. Реагират остро и първично без да са разбрали или обмислили за какво става съпрос. Гледах репортажа на Бенатова, въпросния, заради който всички я нападнаха. Тя се е впечатлила не от това, че къщите на Киро са опустошени, а от ЛИПСАТА НА РЕАКЦИЯ ОТ СТРАНА НА ОРГАНИТЕ НА РЕДА. Защото точно тяхното бездействие през годините даде резултати сега- убийството на момчето. И точно на това трябва да се обърне внимание сега. Всички скърбят за момчето, но вече не можем да го върнем, затова трябва да се обърне внимание на проблема с полицията и нейната пълна абдикация. Ако ли не, не е далече следваща трагедия. Ей това не разбраха всички недоволни. Пълна скръб са!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*