Home / Новини / Стриптийзьорки, поетеси и напушени девойки втрещиха Слави Трифонов

Стриптийзьорки, поетеси и напушени девойки втрещиха Слави Трифонов

Шоуто “Умна и красива” показа, че поне самочувствие не им липсва на българските жени

Новият проект на Слави Трифонов “Умна и красива” събра наперени девойки от цяла България. Изненадан от някои претендентки за слава, Дългия не успя да скрие възмущението си и изсъска към 16-годишната авторка на мръсна поезия: “Шъ стана и ш’ти плясна един шамар.”

Александра обаче не намира нищо лошо в сихчетата си, които разкриват живота и стремежите на една проститутка. Дългия изказа мнението си, че някак не е нормално на нейните години да пише за такива неща.

Вниманието на зрителите привлече и 31-годишната еротична танцьорка Ива Нейкова от Стара Загора. Дамата се появи облечена цялата в розово и без свян разкри, че не се притеснява да се съблича гола. Не намира нищо лошо в професията си и дори чувства удовлетворение, когато хората разбират, че умее да го прави добре (събличането).

Ухилената Вероника от Бургас накара всички да си помислят, че е взела нещо за отскок, тъй като се смееше през цялото време и се държеше неадекватно на моменти.

“Защо се хилиш като изоглавена?” – попита Слави Трифонов девойката с широка усмивка.

Вероника сподели, че искала да учи, но решила да си даде почивка от живота. Планирала да изпее песен, но не намерила синбек, не успявала да запомни и текста.Все пак тя се съгласи да изпее едно парче, което показа, че действително има талант.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*