Home / Новини / Съвременните жени страдат от липса на свободно време

Съвременните жени страдат от липса на свободно време

Само половин час на ден могат да отделят за себе си съвременните амазонки

Ново проучване във Великобритания показва, че жените страдат от липса на свободно време. Те буквално се разкъсват между децата, кариерата, домакинските задължения и съпруга си. От всички тези отговорности жените не намират време за разкрасяване, почивка и глезотийки.

75 % от жените, които са се включили в допитването, са споделили, че не успяват да се справят с всичките си задължения и едновременно с това да намират време за себе си, пише БГНЕС.

Заради този напрегнат начин на живот жените все по-смело посягат към успокоителните. Тъй като работят по 12 часа на ден, те просто не намират време за спорт. Това е една от причините за масовото затлъстяване на британците.

“Работя по цял ден, после тичам след децата, приготвям вечеря, извеждам кучето. Яденето е единственото ми удоволствие” – споделя жена, която от години живее в Лондон.

63 % от анкетираните дами пък признават, че не могат да гледат любимия си сериал или реалити, защото заспиват, грохнали от умора.

60 % от дамите си правят списък със задачите за деня, защото без точна организация не биха се справили.

30 % от анкетираните са споделили, че се събуждат по няколко пъти през нощта, защото чувстват една непрекъсната тревожност, че нещо са забравили.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*