Home / Новини / Слави направи Мартина най-щастливата жена на света!

Слави направи Мартина най-щастливата жена на света!

Балерината носи годежен пръстен за няколко хилядарки

Слави се сгоди

Дългия и Мартина се сгодиха тайно в ресторант “Шефс” на пътя между София и Самоков. Присъстваха само приятели на балерината от “Магаданс”. Съвсем неофициално и неглиже компанията се почерпи за здравето на бъдещите младоженци. Папараци на в. “България днес” успяха да изловят годежарите и така цяла България разбра, че Трифонов най-после се е решил на брак. Това никакво не е случайно, скоро ще стане на 45 години. Може би годините са го накарали да преосмисли нещата от живота и най-после да свие семейно гнездо и да се сдобие с наследник.

Годежарите се забавляваха няколко часа в модния ресторант. Още със сядането поръчаха бутилка от скъпото бяло вино “Фог Дог” и размениха наздравици.

Мартина е втората голяма любов на Слави. Най-голямата му тръпка манекенката Маги го изостави. Водещият я помоли за прошка пред цяла България, но варненката не погледна назад. Явно сега Мартина се е настанила трайно в сърцето му. След Маги Слави завъртя мимолетни връзки с Александра Раева и Нели Петкова, но така и не се реши на нещо по-сериозно.

One comment

  1. Горката! Не и завиждам! Слави не става за брак, много е избухлив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*